ATEC Pomp- en Filtertechniek: Where quality is priority
Menu

Ontharder

North Star

Heeft u last van kalkaanslag? Of woont u in een regio waar het water hard is? ATEC Pomp- en Filtertechniek levert u graag een waterontharder van goede kwaliteit. Wij zijn dan ook North Star dealer in de regio Veluwe Gelderland. Graag dimensioneren wij een ontharder welke het meeste geschikt is voor uw verbruik, bij de waterhardheid in uw regio. Deze waterontharder is eenvoudig zelf te installeren door middel van de bijgeleverde uitgebreide installatie handleiding. Maar u kunt er ook voor kiezen om de installatie door ons te laten verzorgen.

Naast de particulieren, en MKB, bedienen wij ook de industriële afnemers. Dus uitermate geschikt voor uw huishouden, restaurant, zwembad, sauna, enz.

NSC 11
Waarom een North Star ontharder?

Eenvoudiger schoonmaken

Ontharders zorgen voor besparing

Fijner gevoel, meer glans

Waterontharder North Star

Geen negatieve effecten van kalkaanslag meer

Met een North Star waterontharder bent u decennialang verzekerd van kalkvrij water in uw hele woning. Kalk veroorzaakt veel negatieve effecten en kost u honderden euro’s per jaar. Denk alleen maar aan de kalkaanslag op uw sanitair en apparatuur, zoals combiketel, wasmachine, vaatwasser, waterkoker, koffiezetapparaat, enzovoorts.

Sterker nog, met een North Star waterontharder verdwijnt de bestaande kalkaanslag!

Lange levensduur en 15 jaar garantie

De gemiddelde levensduur van de North Star waterontharders is zeker 30 jaar. Doordat er zich een minimale hoeveelheid bewegende elementen in deze waterontharders bevinden, is er praktisch geen mechanische slijtage. De onderdelen in de waterontharder worden op maat gemaakt en zelf geproduceerd. U krijgt daarom ook maar liefst 15 jaar volledige garantie op uw ontharder, ook op de elektronica.

North Star
Overtuigd van de voordelen van kalkvrij water? Of heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op via info@atecfiltertechniek.nl of bel 06-36463325. Kijk voor meer informatie ook op waterontharding.nl.