ATEC Pomp- en Filtertechniek: Where quality is priority
Menu

Zwembadaanleg

Met betrekking tot de zwembad- en wellness branche is ATEC Pomp- en Filtertechniek zeer actief, in zwembadaanleg, in diverse projecten.  Desgewenst verzorgen wij de complete installatie en/of aanleg van uw zwembad. Ook tot de mogelijkheid behoort dat u zelf de zwembadaanleg coordineert. Hierbij kunnen wij u uitgebreid adviseren omtrent de mogelijkheden en kunnen alle benodigde technische installaties, zoals pompen, zandfilters, UV-techniek, afdekkingsystemen, chloordoseerinstallaties, alle benodigde appendages en randapparatuur leveren en monteren.
Wij zijn reeds meer dan 10 jaar actief in de aanleg van zwembaden in verschillende uitvoeringen, zoals:

Schema energiekosten

Lamellenafdekkingen

Om het energieverlies van uw zwembad tot een minimum te beperken adviseert ATEC Pomp- en Filtertechniek om een lamellen afdekking te monteren. Dergelijk afdekkingssysteem heeft niet alleen een goede isolerende werking, maar houd tevens vuil uit uw zwembad en zorgt voor minder chloor afbraak door UV straling van de zon op het moment dat u uw zwembad niet gebruikt. Wij kunnen zelfs uw lamellen afdekking uitvoeren in SOLAR, dit wil zeggen dat de afdekking de zonnestralen absorbeert en afgeeft aan het zwemwater. Dit is niet alleen milieuvriendelijk, maar  geeft ook een flinke besparing op uw stookkosten.Afdekking met romeinse trap

Lamellen zijn leverbaar in PVC en in Polycarbonaat in de volgende kleuren

In de bodem

In de bodem

onder terras

Onder het terras

bestaand bad

In het (bestaande) zwembad

Op het terras

Op het terras

Deze kwaliteit afdekkingssystemen zijn altijd volautomatisch, worden uitgevoerd in RVS 316, geleverd met veilige 24volt onderwatermotoren, besturingskast met LCD scherm en bedieningskastje met sleutel. Het afdekkingssyteem wordt helemaal naar wens en op maat voor uw zwembad gemaakt.
De inbouwmogelijkheden van het systeem zijn uiteraard bespreekbaar.

Renovatie

Als u reeds een zwembad heeft en deze is aan een opknapbeurt toe, of u wilt een nieuwe uitstraling geven aan uw zwembad? Ook daar kunnen wij u mee van dienst zijn. Wij zijn specialist in het renoveren van zwembaden van bad tot en met filterinstallatie.

Service

Heeft u reeds een zwembad, en op zoek bent naar een gerenommeerd servicebedrijf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Want storingen zijn vervelend en dienen snel opgelost te worden. Wij adviseren u dan ook om regelmatig preventief onderhoud uit te laten voeren. Wij verzorgen deskundig onderhoud aan uw zwembad en filterinstallatie, vraagt u naar onze servicecontracten.

Zwembadtechniek_JescoZwembadtechniek_SpeckZwembadtechniek_BehnckeZwembadtechniek_FitstarZwembadtechniek_Sta-Rite

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur een e-mail naar info@atecfiltertechniek.nl of bel direct 06-36463325.